BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

followers

Thursday, May 12, 2011

tenaga batin lemah

*post tiada kaitan dengan tajuk*

tapi sejak akhir-akhir ini aku memang lemah
nak update blog, 
jari dan tangan nak kejang jer kerjanya

bukan sebab aku lakukan benda tak elok dalam tandas

bukan itu maksudku

  cuma 

 cuma

cuma

"semangat" aku hilang

faham tak aku jiwang jiwang ni?

aku memang lemah, 
patut dijadikan kawan squidward saja

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
baiklah
aku ada layan lah satu laman web ni
 
aku ingat islamic punya web, enter la kencang-kencang
bolehla aku tahu kisah-kisah para nabi sewaktu kecil
 
ok tipu

 
web tu lain
eleh, korang mesti tahu punya
benda alah cari muka korang sama dengan celebrity mana kat dunia ni


aku dah imaginekan muka aku bakal dikembarkan dengan cristiano ronaldo
yalah, 
dulu alex ferguson ada tersalah call nombor maxis aku
dia ingatkan aku cristiano ronaldo

percaya tak?
hikhik


tapi aku sekadar mengimaginekannya
kang tak pasal-pasal muka aku tersebar kat internet pakai bikini

terus jatuh reputasi fazura si akak silikon

jadi, aku try test guna gambar member-member sekolah aku

*gambar yang di censored tak patut ditonton,
anggap itu gambar rosnah mat arip yang sedang bogel, 
tak best kan?*

yang pelik tak pernah pulak diaorang ni dianggap kembar
tapi result menunjukkan muka mereka sebijik ben harper

memang ferguson boleh mula hantar scouting teams kat malaysia
untuk gantikan rafael dan fabio da silva,
"dik, bukan dulu gambar ni dah masuk post lepas ke?" kata rafael

dan mengejutkan BEN harper sebenar tidak bermuka BEN harper
mungkin gambar ini gambar BEN 10 kot

siapa ben harper sebenar, gampang?
habis tu, takkan yang main gitar power tu wher kot
mungkin bakat terpendam beliau


aku nampaknya sudah tak percaya
tapi tangan aku bertambah gedik untuk try gambar lain

aku cuba gambar cristiano ronaldo sebenar pula
adakah akan dipadankan dengan cristiano ronaldo di web itu?

tidak, 
malah ada ke patut disamakan dengan albert einstein?
cristiano ronaldo tu pandai ke?
pakai boxer ketat dan pakai gel rambut bijak la


tidak ketinggalan artis malaysia aku try test jugak
sebab aku tahu artis malaysia kompom tak tersenarai 
dalam celebrity terkenal dunia itu

kecuali maharaja lawak amir
mungkin dia tersenarai,
siapa tahu?

lihat wajah zlatan ibrahimovic, comel kan?

lisa surihani pelanduk dua serupa zlatan ibrahimovic
haha
bahaya ni pasangan lisa surihani nanti untuk berlakon ranjang
mana tahu ranjang punya ranjang
ada dua balls kat poket
menyesal kau bang woi
tengok tengok lisa surihani tengah main bola kat ac milan

dan last sekali konspirasi
selamber je gua hisap rokok

pemimpin AS sebenar ialah micheal owen?

patutla tak nak tunjuk gambar obama dibunuh
sibuk gaduh ngan chicarito untuk tempat first eleven man utd.
readyla barcelona woi, gua nak bantai






pesanan ringkas hans0
elakkan zihar


10 komen...:

apep sayuti said...

eh???
npe ZIHAR???
sme kn muka pon kira ZIHAR ke??
abis kne kifarah.....
aduiii.....

wan jin.. said...

adoi...ini mcm muka aku mcm siapa la pulak???hahha..zihar itu menarik?

Azmira Yusoff said...

Weh kenapa xjd berjiwang2 kat belog . teruskan jelah babe !

d_LA said...

hahaha..aku rs nk try gak la bnda ni..cam best je..

camne maikel owen leh sm ngan beliau tuh??x paam tol..plg xleh blah ibrahimovic tuh..haha

melle amir said...

serius sial, siapa ben harper sebenar, hahahha

tieykah said...

hahaha.pastu lelaki yang minat lisa sumer nyesal.:p

Kak Syurga In Da House said...

pesanan last tu paling tak ley blah.
elakkan zihar. HAHA
btw,dah follow sini. nice =)

hans0 said...

@azmira: aku heartbroken seh.. hik hik

@d-la: selamat mencuba.. kalau muka macam JLO bagitau tau...

@melle amir: aku ingat kau lah ben harper sebenar... rambut reggay kan kau?

tiekyah: takpe mereka kata, ada akak fazura si silikon, lisa surihani sanggup dilupakan

kak syurga in da house: trimas sungguh2... peace

nadia natasya said...

hahahhaaa :DD

si gadis ayu said...

uiitttt pkcek hanso??

nk kenal ye??muleyh jep...

lgstu....npe x ltk shoutbox???letak la..ssh la nk komen...haisshhh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...