BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

followers

Saturday, June 18, 2011

bila aku dah bajet study hard

nak buat macammna?
esok isnin quiz
selasa quiz
minggu depan dah start penyeksaan test

maksudnya minggu ni struggle bukak screw otak yang dah karat tu
masukkan apa yang patut untuk test
nak ingat horikita maki pun time dreamland je lah
awak jangan ushar celah celah baju I tu. aww nakal la U ni
nak pergi hari sukan sekolah pun tak mampu
ingatkan bolehlah lumba dengan apisz
dan azan (kalau dia mampu pecut aku)

bila datang sekolah mesti ramai nak kerumun aku
bukan sebab hot
(untunglah kalau aku hot macam justin beiber)
hot kepala hotak beruk la, rumah sukan pun aku bagi hasil telur ayam


tapi budak2 junior mesti kerumun aku mintak hutang
siapa suruh aku pinjam barang buat harta sendiri terus
teruk kan perwatakan aku sebagai senior?
tak gentle langsung
 nasib baik korang bukan junior aku
kalau tak hari2 aku kopek kopak boxer meggi sedap korang

apa pun tak boleh

aku terpaksa lupakan dunia blogging sementara
bila dah sangap gila nanti, aku aktif macam cinabeng

buku je banyak, yang dilayan mp3 tu je





nota ringkas
 aku dapat tawaran study as a nurse kat segi college
damn
mesti sexy kan
aku lagi taff dari dia, maksudnya lagi sexy.. hehe

mesti fasha sendat dengki dengan aku

nota ringkas tambahan
budak perempuan uitm shah alam tak minat fasha sendat
kenapa yea?
 



4 komen...:

Azmira Yusof said...

study2 .. hahah

buaya said...

salam ziarah

jom ke blog buaya dan jadi follower sekali k

frantiqueene said...

ok fine... impress dgn notes gune ring... :) payah wo jumpe laki ade notes cmtu!! p/s: ke pinjam orang punye? :)

Amalina said...

aku dlu uitm s.alm.aku suke je fasha sendat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...