BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

followers

Saturday, October 23, 2010

berfantasi penuh aksi

tengok title kata atas... wah hans0 nak cite pasal jackie chan k?
or nak cite pasal superman, spiderman, cicakman, dan segala man yg nak disuperherokan....
dan mungkin ada yang mula berjinak-jinak macam kucing hodoh jiran aku....
wow, dunia semakin dihimpit superhero.... semakin fantastik...
mungkin aku akan menyusul.... siapa tahu??

2 bukan aku.... tapi dah jelas pengaruh mereka semakin menjadi-jadi...
hinggakan kanak-kanak, pakcik-pakcik, mahupun atuk-nenek mula bergiat aktif...
aktif xbertempat memperegakan diri seperti adik atas ney...
sedarkah mereka???? jawapannya x.... because arus superhero melenyapkan segalanya..

aku sebenarnya agak meminati kerjaya ini...
mana x nyer, semasa muda dulu.... sewaktu belum capai umur baligh... 10 tahun..
cikgu pernah bertanya..... nak jadi apa besar nanti.....
aku tanpa segan silu mengangkat tangan.... saya!!! aku ulang lagi... saya!! dan saya!!!
cikgu xnampak... pendek sangat... hurh....
aku dengan selamber menjawab "saya nak jadi orang yang pakai spender kat luar"
hahahahaha
time tu lawak tu memang laku.... 
kawan-kawan menyusul seraya berkata perkara sama...
biasalah budak kecik.... meniru perbuatan orang lain satu kewajipan...

sudah terang lagi bersuluh
superhero  memang menguasai dunia....
jap2 ada talian....
"saya ingin bertanya, kenapa kamu suka akan superhero ney?"
pelik, bila masa blog ney boleh berhubung menggunakan talian?? pelik bangat... harh, lupakan...

kenapa aku suka akan mereka???
1. mereka ada uniform sendiri.. aku paling xsuka pakai baju sekolah, nak kena gosok,
nak kena basuh...
aku rase superman xpayah gosok baju... tengok macam xpernah kedut je....

2. satu dunia tonton... part ney memang bez, populariti meningkat.....
paparazzi kejar.. hidup penuh gosip.... berpengaruh kalahkan barack obama...
aku?? masuk suratkhabar xpernah, televisyen apatah lagi...
tapi tolonglah realisasikan harapan aku masuk tv tyme plkn... hahaha

3. xpayah bayar duit minyak... nie suara hati kakak aku... dia agak bengang r dengan batman...
dalam cite, batman xpernah kelihatan pergi stesen minyak
masukkan corong ke lubang bontot kereta... errr... jimat....

4. perempuan keliling pinggang.. bab ney laki playboy memang suka....
semua perempuan yang muncul semua cantik, semua dok gedik nak kissing...
tapi kira bez r... berapa banyak dapat cap bibir merah.... kalau ada isteri, barulah kena marah..
tapi dorang xyah risau... mereka single...

banyak lagi nak diluahkan... tapi cukuplah...
aku xmau celotah xtentu hala... macam azwan ali 2...
cukuplah... tapi kalau diperhatikan ada 4 isi kan..
kepada calon2 periksa...
anda boleh gunakan point2 ney kalau ada karangan berkaitan... aku benarkan...

*harap2 soalan taun ney pasal superhero... boleh aku tulis, rujuk blog saya!!!

2 komen...:

boyzburger said...

haha,,mcm lah dye basuh n gosok baju!!!kui3x..

hans0 said...

basuh yea... gosok dipertimbangkan!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...