BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

followers

Tuesday, May 3, 2011

malaysia seks centre?

aku pelik aku pergi lepak kedai roti canai kat pekan serendah tu
semua mencarut terang-terangan
 ada pertandingan pencarut terhebat peringkat daerah hulu selangor ke?
 atau ada bisnes pelacuran kah di serendah?

tapi sini aku tak highlightskan carutan itu,
cuma yang merungsingkan dengan rakyat Malaysia sekarang, ialah ini

"kau tengok tak anwar ibrahim main ngan cina doll tu?"

"aah, aku pi usha kat papagomo.com"

parents aku takde, layan video blue la jap.. yeahh!!

 masalah 1
sudah ramai yang menonton video blue sesuka hati
tak kira umur, bangsa, taraf, dan tahap kebatilan

komen aku 1
kalau beginilah situasinya
malaysia dah tak payah block laman-laman web lucah yang otai
takde effect 
malah laman web lucah bakal dibuat sendiri oleh rakyat malaysia
mungkin ada laman web seperti ini
1. gersang.com
2. nafsu kuda.com
3.  redtube merah tiup.com

masalah 2
yang tua semakin menjadi-jadi, tak sedar diri
turut serta layan video tersebut
aku perasan rating orang tua menonton video blue tersebut 
lebih kerap berbanding remaja buat bulan ni
buktinya,
remaja kurang layan politik

komen aku 2
memang aku setuju,
semua pangkat "mak cik" dan "pak cik" yang layan
"atuk" dan "nenek" tak terkecuali
sedar-sedarlah, bila lagi nak bertaubat?
tambah dosa tu syok sangat ke?
nasihat aku, pergi order gigi palsu lagi bagus
gua laki takde menopause, boleh layan lagi
 masalah 3
 rakyat semakin berpecah belah
mana ahli politik yang sepatutnya jaga kebajikan rakyat?
  
komen aku 3
jawab ahli politik semua pakatan dan barisan
 "rilek dulu, kami tengah layan video blue ni"

sudah nampak kan puncanya?

masing-masing nak komen pasal video blue
 macam video blue tu satu tanggungjawab
 padahal tanggungjawab banyak, 
nak selit fail kat celah ketiak pun susah

Malaysia bukan sehebat Jepun atau Singapura lagi 
rasanya Malaysia belum capai negara maju
takkan lupa kot wawasan 2020?
atau nak hantar guru sejarah tingkatan 5 ajar mereka semula?
nonsense

masalah 4
malas nak tulis, banyak sangat masalah
aku tak suka sembang politik
-------------------------------------------------------------
komen rambang dari hans0

aku tak sokong mana-mana parti

cuma antara benda pelik aku perasan la dari pembacaan

1. kenapa eskay tak report jabatan agama islam kalau dia dah tahu dari awal?
bukan kah lebih senang?

2. rambut si pembuat seks nampak lebih pendek dari anwar ibrahim

3. anwar tak perlu takut dan terlalu berang kepada media jika tak bersalah

4. perangai mereka macam zaman persekolahan aku dulu
main sumpah-sumpah
memang senang dapat kepercayaan
gua bukan pakwe peah
5. makcik-makcik lebih gemar sekarang lepak kedai roti canai dari buat mesyuarat tingkap
rokok kedai roti canai murah

6. paling pelik, tak perasankah muka eskay dan anwar ibrahim hampir sama?
macam kembar pulak
gambar rembat dari blog

alex ferguson pasti berminat nak sign contract mereka 
ganti rafael dan fabio da silva
"habislah tempat kita, bang, dengar citer eskay dan anwar ganti posisi kita" kata fabio

yang penting
selesaikan kes ni segera
mulakan fikir pembangunan
tingkatkan prestasi negara
kurangkan kontroversi politik













-terbaiklah semangat patriotisme-

21 komen...:

NaRuFiQ said...

ko nak start buat konspirasi ke??haishhh...look alike lo....dulu depa BFF...skrng no idea laaa

hans0 said...

sorry.. ini sekadar penulisa... aku tak suka politik ok

mylittletinything said...

hahha...bagus la tu....pemimpin pon otak berkarat...nak asah tgk blue...hhaha....menarik...hha...btw aku pon baru update.. :P

wer ist Wikus said...

Kalau politiklah puncanya semua ni kita kena ubah politik kita dan cara nak mengubah politik kita adalah dengan menyertai politik tetapi janganlah tewas dengan kepentingan diri akan dibawa ke neraka nanti

amii afandi said...

yosh! muka eskay dengan anwar hampir sama! baru perasan =.=''

sebelum eskay bersumpah, ada ustaz bg nasihat. dia kata " proses sumpah tiada dalam hukum syarak."

sori. dah tercerita pasal politik.
-.-''

teruja sebentar.

killburn deluxe said...

papagomo.com
:)

ryena asyran said...

haha rmai yg kta eksay tu yg ada dlm vdeo tu..tp yes..hate politics cause its rubbish -.-

Anonymous said...

gaya ko cerita masa mula2 mcm bdak layan blue..haish..
hmm.. aku pon rase pasal video tu perlu cpat2 selesai.. macam bdaq kecik dorg nih..

Zalikha said...

orang takleh nak salahkan org muda kalau kite suka sgt hedonisme sbb tengokla pemimpin kite sendiri.yosh! pembacaan yg best!! \(^,^)/

wuaa~suka kalau pemain bola sepak ada yang kembar!*sbb teringin mahu ada kembar juga.nak buat video sama2.tee hee

hans0 said...

@mylittlething : mereka dah takde kerja, tulah hobi yang sesuai kot.. haha

@wer ist witkus: nice komen.,. tpi gua xkan masuk politik

@amii: haha memang pelanduk dua serupa, dan gua macam setuju ngan kau pasal sumpah tu... tak kompom, tak berapa faham

@killburn: siot kamu

@ryena asyran: dia sendiri dah ngaku kat media yang dia ada dalam video

@anonymous: haha gua xlayan blue la

@zalikha: haha siapa nak jadi kembar zalikha, cepat angkat tangan!!

apep sayuti said...

haish....
mcm x de topik laen je nk post....
btw.....
nice....

acan ketot said...

entry kite lbey kurg..
dtg lah bce..
nk feedback dri awk..
ngeee..
btw... i agree with u..

aKiRa LiL said...

nak jugak libatkan man utd dengan politik...hahaha
aku rasa alex ferguson tuh dah patut lepak kat rumah org tua je.. :P

hawa said...

thanx fo your follow,nice entry..
SETUJU!!
*********
anda kata stylo?
ape yang stylonya?

hans0 said...

apep: yang kau tengok ni topik apa? ni lah yang aku post... aduhai

acan ketot: sudah baca blog kamu.. huhu

akira lil: haish, aah boleh lepak rumah orang tua ngan piala final wembley 2011 dan epl 2011

hawa: stylo lukisan kau

alyaa F ;) said...

paling bersemangat kau ni bercerita pasal bnda bnda mcm ni. haha goodboyy :D

aleen aiden said...

ha3,yg "gersang.com" tu yg xley blah tu.haishhh


lu sumpah lu bukan pakwe peah?wa pegi tanye die kang...hee :P

melle amir said...

fes time datang sini, jadi aku nak komen header, piwit, nampak buluuu. haha

Raihana Izzati said...

nanti aku buka gersang.com tu

hans0 said...

alyaa: nama pun satu malaysia

aleen aiden: pergi tanya cepat2, jangan tanya pasal spender pulak

melle amir: perghh bulu gua tersusun rapi tyme tu

raihana izzati: haha, bukak jangan senyum2 panjang pulak

nadia natasya said...

aku tak suke politik ==;'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...