BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

followers

Wednesday, February 2, 2011

shooting the stars!!


wah tajuk menggambarkan kegembiraan aku sahaja.... padahal no!!
aku tak happy, malah SANGAT tak happy!!

PLKN buat hal.... cis
boleh tak aku mencarut??
*****

jangan pikir apa-apa... aku main tekan jer bintang tuh...

jangan kau pikir juga aku tak kan tulis kisah kebosanan aku kat plkn....
sabar.... biar aku tanam tebu di tepi bibir dahulu...
aku masih mematuhi peraturan asas pertama di PLKN.....
"rahsiakan hal-hal di Plkn daripada orang lain"

tapi lantaklah, nanti aku tulis-tulis di sini jugak.... haha

okeh-okeh.... berpandangan positif sementara....
shooting the stars tu
bukan bermaksud aku nak tembak bintang kat langit
bukan artis bintang popular macam lisa surihani tu...
bukan bintang-bintang yang banyak kat mastika tuh
tapi aku maksudkan matlamat yang ingin aku tembak,
ingin aku gapai,
ingin aku kecapi......

ini bukan seperti azam yang aku tulis dulu....
ini lebih banyak, dan lebih banyak yang sukar dan impossible...
aku listkan semasa dalam kelas plkn....
jadi inilah senarainya, kalau rajin baca semua.....

- visit more than 30 countries terutama Japan, Korea, England, Amerika Syarikat, Afrika Selatan

- 1000 followers kat blog
- terjun dari kapal terbang guna parachut

- berenang gaya lentang, rama-rama dan kuak dada
- menang PES/FIFA competition
- top 10 score fantasy football
- belajar "tomoi"

- master course "math/account"
- mewakili Malaysia apa-apa sukan...
- timang bola 50 kali (apa-apa bola)
- study overseas
- lawat dan main bersama "New Zealand Rugby Team Academy"
- gaji RM20000++ sebulan
- keliling 1 Malaysia
- miliki kereta Merc
- menang lumba lari dengan Apisz
- baiki enjin dengan sendiri
- jadi public figure di Facebook
- naik taraf tali pinggang taekwondo (kini merah-hitam)
- tangkap gambar duduk atas kerusi dalam air
- tonton bola sepak di Stadium England
- lawat eifell tower
-jadi imam tetap di surau kediaman
-tangkap gambar dengan riko shirakawa
- muncul di kaca tv/ astro
- belajar masak
- ditemuramah Karam Singh Walia
- lawat seven wonders of the world

- dapat dslr dan update sentiasa
- lompat kijang 10 meter
- hafal semua perkataan kanji

- 10 pingat emas kebangsaan
- menang boling open
- tangkap gambar dengan 20-30 different hairstyles
- tonton gusti WWE di arena Amerika Syarikat

- timbulkan balik six pack
- destinasi bajet siri seterusnya

- lesen driving
- spm straight A's
- bleep test "14.0"
- solat subuh di surau setiap hari.....
- jadi cikgu tuisyen, photographer sambilan
- official dating for the first time... haha

11 komen...:

Encik Harith Alhaj said...

whoah~!! byk gile kau punye azam haha, btol lah ade yang impossible mcam dpat 10 emas kebangsaan ~ BHAHAHAHAHA

hans0 said...

oit2... aku main ragbi ma... mesti boleh punyer.... harhar

Encik Harith Alhaj said...

bhahahaaha~ hebatt ~!! like like ^__^
btollah kau cakap ~ade yang impossible - nak 10 emas kebangsaan BHAHAHAHAHHAA ~

nash said...

hahaha
insyaallah bole dapat
keep it up

Anonymous said...

yeah, yeah. listkan waktu kat plkn, n then post ek. good lar u :D

hans0 said...

banyak ni nak tulis.... banyak nak kutuk seh.... maaf cikgu is!!

NaRuFiQ said...

oit hans....follow my blog...
gila mengarut r suma ko tulis...hahaha
btw...cool

Anonymous said...

wah.
aku terlibat dalam azam kau.
teruskan...
hehe...

-apisz-

alyaa F ;) said...

haha matlamat ni belajar dalam kelas CB right? good good, bangga cikgu kelas CB 1. btw i like this one :)

Encik Harith Alhaj said...

hoi~ kau dah nak balek lah ... papepon , aku ucapkan SELAMAT JALAN hahahaha aku tunggu entry kau pasal PLKN touh ~ haha

Anonymous said...

Hafal semua perkataan kanji!!! like like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...