BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

followers

Sunday, January 2, 2011

ini azam kot??

yoshh 2011 dah tiba..
pelajar-pelajar sekolah dah mula cari baju asrama, tie, dan buku teks yang tak dipulangkan tahun lepas
peserta-peserta plkn dah mula pakai but hitam,  dan kawat sampai melecet ketiak
artis-artis mula memikirkan imej tahun ini.... seksi atau muslimah??
aku??

aku tetap samalah....

menulis dan terus menulis... selagi jari cukup 10....
perghh seram... tapi nampak lazat....

dan juga aku teruskan usaha menambahkan keimanan......
belajar untuk bersukan dengan lebih sopan...
buat satu diari mimpi... geli-geli...
aku jumpa diari mimpi di pustaka rawang... tak sangka...
spent kredit phone dalam seminima yang mungkin.. minima tuh aku tak pasti...
boros kewajipan untuk 2010... 2011??
teruskan merantau mencari pengalaman.... bersama kawan-kawan satu pencapaian..
lebih proaktif dalam membaca suratkhabar bahagian hadapan...
terutamanya metro yang penuh sensasi dan panas..
 
putihkan lagi gigi dan jaga kebersihan...
juga cukur misai dan bulu bertebaran... haha

dan lupa pulak.... terselit kat celah-celah ceruk medulla oblongata ney.. baru ingat..
perghh bio... cikgu idris mesti bangga...
aku ada kewajipan terkini.... yang perlukan keikhlasan... cis plkn!!
nanti jangan lupa tonton tv untuk lihat aku bersama karam singh walia...
dan sorak kuat-kuat macam safee sali gol haritu...

kalau ada rezeki pada spm, tata malaysia!!

p/s untuk hari ney:
" elia tiba-tiba popular sebab kapel dengan khairul fahmi, 
kalau aku bersama gimnas Malaysia, apa jadi??"
















3 komen...:

fnfasya said...

jari yang lazat!
macam sosejjj!
nyuuuummmyyyyy :DDD

syai sharif said...

demmm gambar yang first tu mmg nak kena mintak pensepak "-.-

*blog kau punn hitamhitaam bagai. pfffft

hans0 said...

uishh sedap en... geli2... fasya, kau try buat macam awek gimnas 2!!

hitam en warna kesukaan ku... aduss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...