BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

followers

Friday, December 31, 2010

sayang semua followers!!

pernah kau fikirkan masuk-masuk hutan, kau nak jumpa puteri buluh ker??
jumpa litte red riding hood dan neneknya ker??
gaduh tumbuk dengan babun dan penembak burung ker??
tersesat bersama artis-artis korea dan jepun??

itu baru satu cerita pasal hutan... belum tempat lain lagi...
belum kem tegas mesra, selama, perak lagi... belum tempat2 maksiat lagi

jadi itu mungkin belum kau fikirkan... 2010 dah berakhir...
kau dah jadi lebih tua...
kalau kau berumur 3 tahun dan sedang baca blog aku,
pastikan kau sedar diri kau akan berumur 4 tahun next year
maaf, aku tak pasti umur sebenar kau...


jadi itu mungkin manusia bijak belum fikirkan...
rilek-rilek, der..
2011 mungkin jadi santapan angan-angan...
dan bakal bawa satu kemenangan...
jadi semua orang dah ready dengan benda baru, pemikiran baru, dan azam baru...

mark zuckernberg  dan tom anderson entah apa dia fikirkan
kawan-kawan enigma apa yang mereka rancangkan..
melodi tv3 entah apa gosip baru bakal dihebahkan..
emak-emak kita entah apa menu baru yang bakal disediakan...

apa azam hans0 tahun depan?? geli-geli....

2011 punya cerita nantilah... 2010 merajuk nanti...
2010 dah tamat.... dah tiada lagi 1 oktober 2010, 7 jun 2010, 31 disember 2010
cikgu-cikgu di sekolah selalu pesan
"owhh kamu bangun subuh lewat lagi.. berapa kali cikgu nak ingatkan,
masa itu emas, masa tak boleh diputarkan"

pakcik kat railway station pun pesan..
"esok datang awal, train subuh-subuh.. kalau tak terlepas..."

pendeta Arab pun pesan..
"masa ibarat pedang, ia boleh memotong"

pentingkan masa??... semua orang utamakan masa....
cuma kita as a human kurang gunakan akal cerdas untuk gunakan sebaik mungkin...
manusia mudah alpa,
terlalu mengharapkan doraemon, fadilah kamsah (come to me), siti sifir untuk datang membantu

apa best dengan 2010??
1. aku jadi ketua rumah walaupun kalah nombor 4
2. aku mula berblogging
3. aku kenal dengan lebih rapat rakan-rakan enigma
4. aku dah pandai drive, walaupun takat 20-40 km/h jer..
5. aku dapat 100 followers, sungguh mengharukan
6. aku dah pandai masak telur dengan sempurna..

2010 dah tiada kowt...
segalanya kenangan dan memori aku simpan dalam otak yea,
kau jangan sedih-sedih sangat....


perghh... macam five somes pulak.... kah3

okeh-okeh... pesanan hanz..
"jadi mari kita setkan tahun depan dengan elok....
masa dengan Tuhan juga jangan lupa yer... "


dan dan tak lupa....
"saya sayang kamu semua..., kamu support, saya happy.."



geli-geli....



7 komen...:

hazim2gaban said...

perghh~~~

dah 100 dah followers dia.

kompem feymes

hazim2gaban said...

gambar anep tak tahan

zahidah zahri said...

ermmm..aku pon sedey gakk..dah nak sixteen dah!! papepon,nnti drive leklok ok :D and happy new year.sori fr every single thing (yg salah) aku bwt kat kau ..hhaa..poyo la pulak :D

hans0 said...

wah sedihnya aku baca komen zahidah... tak sangka kau sentimental yea...

gaban: perghh...

hazim2gaban said...

apsal zahidah tanak komen kat aku??

harhar

Shazmir said...

perghh~~~

dah 100 dah followers dia.

kompem feymes *style gaban*

hahaha..kau sifu aku!! :D

alyaa F ;) said...

izwan zin? i kenal dia jugaa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...