BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

followers

Sunday, December 26, 2010

tanah airku.. hoho

tahniahlah buat pasukan Harimau Malaya
dulu kita asyik mengharap Chong Wei, tapi kali ini mungkin dunia sudah terbalik...


3-0 dah cukup buat satu negara tersenyum girang, tertonggek, terlompat sana sini..
mat rempit entah berapa kali pacak dan wheeli...
mak cik-mak cik di dapur terus lupakan nasi ditanak untuk kenduri esok hari...
anak-anak kecil lupakan guli, beli bola sebiji...

budak-budak enigma mesti sorak sorai... terutama aatik, tapa dan asyiq...

satu fenomena baru bakal melanda...
hero-hero baru bakal jadi bualan..
kali ini Farid Kamil, P Ramlee, Remi Ishak semua kalah...
makin ramai lah yang ikut jejak Rita Rudaini...

gadis-gadis Malaysia mungkin dah tak mahu berdiri memasak..
masa mungkin lebih di padang...
jadi cheerleader, tukang laser, dan mungkin pakai but...

K. rajagobal dah tentulah tunggukan gelaran datuk.... kau tekan zoom...


mungkin ada filem baru mengisahkan Safee Sali...
siapa tahu??
kalau mamat khalid nak buat, siapa tahu??
parody drama buzzer beat...
kau bayangkan safee sali dengan sharifah amani berlakon.... haha

mungkin ada dialog-dialog ini dalam seharian...
" saya sukalah lihat timbangan bola awak, it make me strong"

apa-apa pun aku salute kamu, pemain-pemain Malaysia...

agak-agaklah hamzah ian dah tak suka lisa kot... safee sali lagi hot

7 komen...:

Anonymous said...

ghaha..ak suke gmba parody tue,,,
smart gk..ghaha..pape pon.ak suke blog ko!!
^.^

hans0 said...

owhh terima kasih.... anonymous follower terbanyak comment... salute sama kau...

zahidah zahri said...

hahahaha..yg ni lawak!!

Anonymous said...

psyduck~

Anonymous said...

saya sukalah lihat timbangan bola awak, it make me strong"

faker =,=

fnfasya said...

hahaha!
aku ske follow blog kau!
:DDDD

hans0 said...

anonymous: saya sukalah lihat komen anda, it make me stronger

fnfasya: haha... trimas...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...