BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

followers

Tuesday, December 28, 2010

telah ditag....

saya telah ditag oleh syahida azman 
trimas kau... aku suka dengar lagu di blog kau...

1.Adakah anda rasa anda HOT ?
perghh HOT? besarnya huruf..

hot??.... kau nilai sendiri... benda ini subjektif... 
 feeling sendiri, geli-gelilah...
2.Upload wallpaper yang anda guna sekarang ?
wallpaper di mana yea?? di I-phone?? ceh i-phone...
maaf, technically handphone aku antar kedai.. 
so 3310 xde wallpaper...

3.Cerita pasal gambar ini ?
tiada gambar tapi aku tolong uploadkan ini.. aku tak edit2...

4.Kali terakhir makan pizza ?
jamuan pengawas... perghh PENGAWAS... 
makanan Cikgu Sabihah hari-hari aku makan..

5.Lagu terakhir yang anda dengar ?
lagu ana raffali sama itu suhaimi meor hassan-kalau berpacaran...
nyanyi satu family-tapi bukan dalam  bentuk koirlah...

6.Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini ?
blogwalking... baca post gaban, shyrader, djuita, terbang tinggi-tinggi... 
dan geleng2 kepala sambil kata
"ishh, tak betul ni aku tulis, tak pasal-pasal kontroversi"

7.Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa ?
afiq dipanggil kat serendah... 
hanz dipanggil kat sbpisb.. 
hans0- kau panggil aku begitu di sini yea..
nasri bila kau tonton arsenal main..

8.Tag lagi 5 orang
aku mahu tag wher, tapi tak kesampaian..

9.Siapa orang no 1 dengan anda ?
perghh... ehem-ehem... dia kawan tengok bintang sama-sama..
kawan ketawa dan gelak bersama sambil makan tuna.. 
trimas gaban..  kami pernah kapel


10.Katakan sesuatu kepada no 5

" kau pemakan setia makanan ibu aku, aku rindu gelagat kau"

11.No 3 ada hubungan dengan siapa ?
perghh... hubungan luar atau dalam tabiie?? 
tapi yang pasti lukisan dia hot, semua perempuan boleh cair...



12.Bagaimana pula dengan no 2
budak gila-gila yang pandai, bakal menempuh spm.. 
dan kau memang dedikasi...

13.Kata - kata cinta kepada orang no 4 ?
pshhh... nanti pakwe dye marah....

14.Berikan 4fakta tentang orang yang kamu tag
gaban- hot blogger, penyair, komposer, mamat tuna

djuita- rajin, nakal, jiwang, komitmen

piji- pelukis, drummer, jiwang senyap-senyap, maggi

zahidah- pandai, suka senyum, tidur kuat, apa lagi 1 yea??

boyak- kr paling berjaya, teman belajar malam-malam, bekas ruggerz, ketawa

maaf djuita dan zahidah.. tiada gambar kamu..
bahaya curi-curi gambar.. ustaz ahmadi marah..

7 komen...:

zahidah zahri said...

asal lak tidur kuat??! hahah..papepon..thx fr tagging :p

zahidah zahri said...

hhaha..lupe pulak ...sape plak pakwe aku ? ♥

Khafizi AmatNoh said...

:D suka2

hazim2gaban said...

i like~~~

iQa said...

eh hey...cool gila jawapan =D

hans0 said...

tanx semua... korang memang penyupport terbaik... kalah teresa draco awek james bond...

zahidah: kah3...

iqa: sape yea... tapi tanx comment..

djuita said...

YEAYYY DAH BOLEH KOMEN HAHAHA. haa bagus kau bagus bagus. aku like tau :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...