BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

followers

Thursday, December 23, 2010

percutian yang menarik..

aku sudah kaji diri aku ini....
dan dapat kenalpasti yang otak aku kurang aktif dan kreatif semasa ku demam...
aku dah lama tinggalkan blog ini bagai membuang bayi di longkang rumah jiran...
aku abaikan kerana aku pergi out station.. ceh out station...

jadi pada post ini aku ceritakan kisah kami ke penang...
destinasi percutian yang tidak dirancang....aku ke sana mencari sesuatu..
tambahkan pengalaman dan kenalpasti kehidupan di negeri orang..


inilah peserta-peserta tersebut.. tekanlah zoom untuk lebih jelas..

apa yang kami rancang hanyalah:
1-pergi penang...
2-transport ke sana...
3-cuba tangkap gambar bersama orang putih dan orang jepun...
kami telah lakukan pelbagai aktiviti menarik yang pasti menghadirkan senyum di wajah...
aku yakin PM pun bangga sebab kami menyokong cuti-cuti Malaysia..
antara aktiviti yang kami berenam lakukan:

1. naik feri sama-sama
2. jungle-trekking... so exhausted

3. swimming di taman negara pulau pinang...

4. fishing trip.. championnya jorep..

5. banana boat....

6. makan pasembur... cekik darah punya.. 13 ringgit satu pinggan...
dan di sini 50 ringgit aku hilang
dan macam-macam lagi..

dan setiap kali kegembiraan pasti ada masalah juga...
kami telah sebulat suara setuju yang masalah utama ialah Si Hazim Sudin
muntah, tak larat bergerak, pening- mungkin ini kali pertama untuknya
pengajaran untuk kau...
walau bagaimanapun, kami semua happy.. meniti 4 hari bermakna dengan segarnya...
gelak tawa, usik-mengusik, hendap-menghendap.. kami inginkan sekali lagi..
tunggulah untuk destinasi bajet siri ke-dua

sorry if contains has nudity....

aku fikir post kali ini macam thumbler pulak..

9 komen...:

Anonymous said...

pergh!!sumpah nx trip ajk ak!!
ak tgk cm bes gler r korunk
-Mr.AA-

hans0 said...

terutamanya bila menghendap tomoko... awek jepun 2.. hoho... xpe2.. next time ade kowt.. insyaAllah

zahidah zahri said...

weii besnya korg!! only one thing i don like about this post,tlg la pakai seluar pnjg geli nk tgk!! hahah
papepon,hrp2 nnt aku bole pegy cmtu ngn kawn aku :)

hans0 said...

haha... sorry if contains has nudity.. ceh macam kenal je ayat.. kau rancang lebih elok dari kami... pasti lebih menarik.. dan pakai pakaian cukup kain.. kau mestilah berperwatakan sopan...

faeza tarjuddin said...

waaa...syok giler korg..nmpak cam best je..

hans0 said...

aku sebenarnya xsangka penang ada taman negara pelau pinang

hazim2gaban said...

sial~~~

ros said...

best gler!!
release tension habes
pas spm,,

Anonymous said...

dekat hotel punyer cerite sepatutnye diceritakan..
"diam la bodoh,olang mau tidur"
btw,bapak luqman kasi kiteorg 20 hinggit..
kacink!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...