BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

followers

Monday, December 27, 2010

kecil tapi cute

kalau anda lihat tajuk di atas, jangan kau pikir aku begini...
                                    !
                                    !
                                    !
                                    !
                                   V









aku taklah kecil macamtu... cuma orang pernah kata aku begitu..
perghh luahan perasaan.. isk3...

bukanlah....

kau jangan sediakan tisu di samping kau... ini tak sedih....
kalau kreko boleh... ujang pun best gak...

aku lihat ada orang sembang-sembang kat facebook... lalu aku mencelahlah..
hobi Boyak yang berjangkit kat aku...
mereka- aatik dan izzi sembang-sembang pasal cokelat.....
dan aku tangkap sesuatu menarik iaitu kata-kata atik...
"small is cute"

apa kaitan cokelat dan kecil pun aku kurang pasti...

sekali lagi aku warning... jangan kau pikir aku seperti seven dwarfs yang atas...
aku besar lagi... tinggi maksud aku...
aku 164 cm ok.... tak macam sekolah rendah aku...

buktinya kalau aku pulang rumah, gadis-gadis di taman akan cakap...
"wah, afiq.. kau dah tinggilah.."

kau jangan confuse, afiq tu nama aku....
masa zaman lat tali tam plom, anak itik tok wi tu memanglah aku kecil...
tapi sekarang 
bukanlah... aku tak tinggi... sama tinggi dengan lisa surihani dan zack zukhairi kowt..

haha.... aku sebenarnya agak tertarik dengan post ini
kau baca dulu.... 

bagi aku tak perlu untuk rasa low self-esteem...
yakinlah diri... pasti kau rasa nikmat itu...
kau raslah seperti hero...

yang kecil-kecil kan selalu jadi hero...
luffy-san...
conan...
shin chan bila dia jadi superhero- cerita shinchan baru-baru ney...
paan bila dia selamatkan budak perempuan yang lemas...
lionel messi... 
hanif bila dia jadi ketua kelas... betul k??

haha kau juga boleh menggedik sendiri mengatakan kau comel...
kecik kan cute...
tapi pastikan tiada cermin di hadapan muka... takut tak jadi plan...

kau juga bolehlah kurangkan masalah yang kau buat pada segala orang...
duit boleh dikurangkan kreditnya... 
terutama dalam pengeluaran duit untuk pakaian, baju melayu, kasut-kasut converse
makan pun sikit... badan kan kecik...

kau kelihatan muda juga... 
bab-bab ini datuk-datuk dan datin-datin suka... bolehlah cari madu... harhar
yang penting, jadi diri sendiri... dan enjoy...
credit untuk si hazim sudin kerana menyumbang idea.. kau pun kecil juga..

aku badan kecik, tapi perut macam tongkang pecah...

maaf, aku tak cukur misai....

5 komen...:

Anonymous said...

ghaha..suke2..name ak ade tue~
btw,,igt SMALL IS CUTE~
^_^

Shazmir said...

ape die Hans?
Kau kate hobi aku suke mencelah!
Kau nak kene nih..hehehe!^.^

Anonymous said...

ak agree fle small is cute..~

Anonymous said...

hanz..kntoi tggi ko sme ngn ak la

djuita said...

HAZIM SUDIN KECIK KEEE ?

kau KR paling comel lah, hahaha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...