BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

followers

Monday, March 28, 2011

aku mahu A lurus!!

jangan terlopong dan membesarkan mulut bila buka blog ini.

 ya, aku dah lakukan sedikit revolusi

mungkin aku lambat untuk update
tapi entri ini tentang result spm dan sekutunya


 Hari-hari rakyat umur 18 selepas spm dan sebelum result
1. "kaki" rempit
2. "kaki" dadah
3. "kaki" gangster
4. "kaki dan hati" ponteng surau
5. "kaki dan alat sulit"  bisnes perempuan
6. "kaki dan tangan" layan video lucah

banyak kaki-kaki(beserta scabs) dah melangkah mencuba

tidak semua, * one two three thousands of you*

ada yang sudah bekerjaya, ambik lesen

dan plkn, alhamdulillahlah

kita tengok situasi ini pula

Hari-hari rakyat berumur 18 ketika malam sebelum result
1. "kaki" patuhi undang-undang jalan raya
2. "kaki" ambik ubat tahan muntah
3. "kaki" gang gabra
4. "kaki dan hati" seakan mendapat hidayah
5. "kaki dan alat sulit" berhenti bisnes
6. "kaki dan tangan" memohon keampunan

kaki-kaki terus kejang taknak melangkah mencuba
masing-masing risau

aku risau seakan takut menonton Hantu kak limah
yoshh, bukan!!

aku lagi risau 

seakan hari esok akad nikahku dengan Erika Sawajiri
kenapa aku risau??

1. aku selalu akan mimpi kejayaan, tapi kali ini bapak aku yang mimpi
    adakah aku salah tulis nama di slip keputusan?
    mungkin nama bapak aku yang ditulis??

2. subjek biologi paling dirisaukan
    aku tak minat subjek ini kecuali chapter 4-reproduction
    aku serius, hanya subjek itu diulangkaji olehku sebelum cikgu mengajar
    
3. aku lebih banyak habiskan masa bersama drama jepun
    berbanding amalan mulia yang lain... teruknya!!


perasaan aku hanya risau 

aku mencari kawan seperjuangan berkongsi senyuman dan cerita panas!! 

tapi tetap aku risau dan cuba sembunyikan

ada yang check guna sms, wah malaysia dah maju!!
dan syahir yang check awal sudah terlompat gembira dengan straight a+ nya
aku tetap tak check, aku risau

kali ini masuk dewan, aku tambah risau
macam telur yang bulat nampak sedap, bila masuk kuali lagi sedap

*lebih kuranglah*


ustaz umumkan satu persatu calon straight a
naik pentas yang jadi tapak koir bosan form 3 tahun lepas

aku risau, 
kawan-kawan plkn aku hantar mesej dengan smiley kecewa
ada yang canggih sikit, hantar smiley menangis



aku risau, 
jadi aku berzikir dalam hati
dan bila habis zikir, 
aku tiba-tiba ternyanyi lagu ini dalam hati
video
sampai sekarang, aku tak paham apahal aku nyanyi lagu ni


habis nyanyi, aku dah tak risau
syukur ke hadrat Ilahi keputusan
"target locked"


nama aku turut serta dipanggil...

ucapan terima kasih pada semua!!









aku bersyukur..







kini tiba masa aku chase my dreams
dan moga ada yang akan menaikkan semangatku



















i want to become stronger!!
yokatta, gambateh!!
*keningkening*^^

9 komen...:

Nash said...

lagu febret aku lak tuu -.-

aaina said...

otak geliga r,,=D

Syatrah said...

congrats! :DD

Mira Yusoff said...

A lurusss , boleh aa ceritaa .
Tanya result orang pulak tuh .
Grrr .

TAHNIAH LAAAA , menyampahnyerwww aii .

apep sayuti said...

alhamdulillah....skang nie fokus utk p'juangan kt IPT plak....

hans0 said...

ya terima kasih semua men"drop" komen...
lepas ni hidup u pula...
kena kejar cita-cita..
macam ular nak makan bulat hitam dalam game snake tu..


*mira yusoff, keputusan anda hebat juga lorhh*

NaRuFiQ said...

gud jobe dude...
have a nice wed...huahua

dhilla nazli said...

jeles2...
auwww

hans0 said...

yang komen di sini semua a lots... tak perlu jeles lo~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...